NESLİ TÜKENEN HAYVANLAR ETKİNLİKLERİ

NESLİ TÜKENEN HAYVANLAR ETKİNLİKLERİ

NESLİ TÜKENEN HAYVANLAR

-Nesli tükenen hayvanların neler olduğu çocuklarla beraber internet araştırması yapılarak konuşuldu. Sebepleri hakkında bir liste yapıldı.

-World wall uygulaması ile Aynı-farklı nesli tükenen hayvan kartları incelendi ve hafıza oyunu oynandı. Aynı olan hayvan resimlerinin kaç tane olduğu bulundu.

-2 sayısı çocuklara tanıtıldı ve yazma çalışması yapıldı. Ardından “2 sayısını nesli tükenen hayvanlardan birine benzetme resim çalışması yapıldı.

-Çocukların getirmiş olduğu Nesli tükenen hayvanlardan dinozorlar incelenir ve bir köşe oluşturulur.

-Oyuncak dinozorlar ile hazırlanmış platform üzerinden “yanardağ deneyi” uygulanır.

05.10.2023 55

2 RAKAMI-GÖKKUŞAĞI2 RAKAMI-GÖKKUŞAĞIDİZOZORLAR VE YANARDAĞ DENEYİ-GÖKKUŞAĞIDİZOZORLAR VE YANARDAĞ DENEYİ-GÖKKUŞAĞIDİZOZORLAR VE YANARDAĞ DENEYİ-GÖKKUŞAĞIDİZOZORLAR VE YANARDAĞ DENEYİ-GÖKKUŞAĞIDİZOZORLAR VE YANARDAĞ DENEYİ-GÖKKUŞAĞInesli tükenen hayvanlar sohbeti-gökkuşağınesli tükenen hayvanlar sohbeti-gökkuşağı2 RAKAMI-SABAHÇI2 RAKAMI-SABAHÇIDİNOZORLAR VE YANARDAĞ DENEYİ-SABAHÇI SINFIIDİNOZORLAR VE YANARDAĞ DENEYİ-SABAHÇI SINFIIDİNOZORLAR VE YANARDAĞ DENEYİ-SABAHÇI SINFIIDİNOZORLAR VE YANARDAĞ DENEYİ-SABAHÇI SINFIIDİNOZORLAR VE YANARDAĞ DENEYİ-SABAHÇI SINFIIWORLD WALL KART OYUNU-GÜNEŞWORLD WALL KART OYUNU-GÜNEŞWORLD WALL KART OYUNU-GÜNEŞ2 RAKAMI-GÜNEŞDİNOZOR VE YANARDAĞ DENEYİ-GÜNEŞDİNOZOR VE YANARDAĞ DENEYİ-GÜNEŞDİNOZOR VE YANARDAĞ DENEYİ-GÜNEŞDİNOZOR VE YANARDAĞ DENEYİ-GÜNEŞ